Visit Maramures

The land of wooden churches, mythological richness, impressive landscapes and very ancient customs

Home » Planifica-ti Excursia » Baruri & Restaurante

Baruri & Restaurante

Orasele precum Baia Mare sau Sighetu-Marmaţiei dispun de numeroase baruri si restaurante. Mancarea traditionala romaneasca si cea italiana sunt cel mai des intalnite in restaurantele din judet. Pe timpul verii, terasele ofera posibilitatea vizitatorilor de a se relaxa si a se bucura de vremea frumoasa, in timp ce privesc viata de zi cu zi desfasurandu-se in jurul lor.

Odata ce ati parasit orasul si va indreptati catre satele din Maramures, barurile si restaurantele sunt mai putin intalnite, totusi magazinele satesti au in fata cate o masuta cu scaune, unde va puteti racori si socializa. Oferta de restaurante in satele maramuresene se limiteaza la ceea ce ofera pensiunile. Acestea au in meniu mancare traditionala delicioasa, preparata din produse naturale, iar preturile nu sunt deloc mari. Mancarea de la pensiuni este de obicei servita impreuna cu un vin de casa si cu faimoasa palinca de prune, mere sau pere.

Iata o lista cu localurile din judeţ. Pe lângă acestea, mai există restaurantele şi barurile hotelurilor, pe care le puteţi găsi în sectiunea Cazare