Visit Maramures

The land of wooden churches, mythological richness, impressive landscapes and very ancient customs

Home » Informatii utile » Contact

Contact

Maramures is in...
fb

trip advisor 

 What other traveler

 say about Maramures

 

Consiliul Judetean Maramures

Serviciul Turism ÅŸi Promovarea Judetului

Str. Gheorghe Sincai, Nr. 46

430311, Baia Mare

Tel: +40 262 206 113 

Fax: +40 262 206 114

email: office@visitmaramures.ro

www.visitmaramures.ro

Deschis: Luni-Joi 9.00-16.00, Vineri: 9.00-14.00

 

Odată ajunÅŸi în Baia Mare, vă recomandăm să ne vizitaÅ£i, la Consiliul Judetean Maramures, Biroul Turism si Promovarea Judetului.

Vă oferim detalii actualizate despre atracţii turistice din Maramureş, posibilităţi de cazare, itinerarii, transport, evenimente locale, hărţi, broşuri, pliante, ilustrate.

 

"VeÅ£i găsi în spatele birourilor vorbitori de limba engleză de mare ajutor, care pot face aranjamente legate de cazare, itinerarii ÅŸi transport. TrimiteÅ£i-le un email in prealabil, pentru a vă anunÅ£a vizita." (Lonely Planet Guide)

 

"Pentru asistenţă completă în zonă, contactaÅ£i Consiliul Judetean MaramureÅŸ- Biroul Turism si Promovarea Judetului. Echipa mică la număr, dar sârguincioasă vă poate ajuta să găsiÅ£i direcÅ£ia potrivită ÅŸi să vă planificaÅ£i ÅŸederea." (Frommer's)

 

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre activităţile biroului, click aici .

 

Download map Biroul nostru se găseÅŸte aici!

 Edificiul care găzduieÅŸte Prefectura ÅŸi Consiliul JudeÅ£ean MaramureÅŸ a fost ÅŸi este în continuare extrem de apreciat de arhitecÅ£i de peste tot. Inaugurată în 1969, clădirea este astăzi cea mai reprezentativă construcÅ£ie modernă a municipiului Baia Mare.