Visit Maramures

The land of wooden churches, mythological richness, impressive landscapes and very ancient customs

Home » Ce Poti Face » Activitãţi ȋn aer liber

Activitãţi ȋn aer liber

Plimbãri şi trasee: Existã multe posibilitãţi de a te plimba sau a urma trasee ȋn Maramureş. Fie cã sunteţi interesaţi de o plimbare pe uliţe sau în ȋmprejurimile satului sau sunteţi interesaţi de un traseu montan plin de provocãri, Maramureşul oferã fiecãrui vizitator şansa de a experimenta mediul ȋnconjurãtor ȋntr-o plimbare. 


Rutele şi traseele existente
ȋn judeţ ȋi ghideazã pe drumeţi spre dealuri ȋnverzite, cȃmpii şi pãşiuni aflate de-a lungul pȃraielor susurȃnde, spre trei lanţuri muntoase diferite.


Existã numeroase trasee disponibile pentru toate gusturile şi nivelurile de experienţã pentru vizitatorii care sunt interesaţi sã se aventureze pe jos
ȋn minunatul peisaj maramureşan. 

Schiul: În Maramureş, activitãţile
ȋn aer liber nu se limiteazã la lunile de varã. Sporturile de iarnã şi schiul alpin ȋn special sunt principalele activitãţi de recreere ȋn zonã. Pȃrtiile de schi de diferite grade de dificultate se gãsesc la Borşa, Izvoare, Mogoşa, Şuior, Cavnic şi Baia Borşa.


Ciclismul: este un alt mod de a explora Maramureşul. Vã puteţi bucura de peisaj
ȋn timp ce pedalaţi din localitate ȋn localitate. Cei care doresc sã experimenteze un traseu plin de provocãri au şansa de a face acest lucru ȋn zonele muntoase. 

 

Dar asta nu e tot ȋn materie de vacanţã activã. Maramureşul se poate transforma ȋn raiul amatorilor de rafting, parapantã, rapel şi multe alte activitãţi "tari". Pentru oferte, accesaţi www.exmotion.ro.