Concert Extraordinar de Ziua Națională a României


Data și ora:
Gazdă:
Piața Revoluției, Baia Mare, Romania

Despre

Municipiul Baia Mare, Consiliul Județean Maramureș și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” vă invită miercuri, 1 Decembrie, de la ora 14.00, la Concertul Extraordinar de Ziua Națională a României.

Locație: Piața Revoluției, din Baia Mare.

Invitați: Ionuț și Doinița Dolănescu, Lavinia Goste și Marius Zorilă, Viorica Macovei, Călin Brăteanu și Taraful Obcina, Adriana Irimieș, Petrică Mureșan, Georgiana Marina, Diana Cârlig și Ionuț Bledea, Dumitru Dobrican, Florentina și Petre Giurgi, alături de Taraful Tradițional „Poenile Izei”, Alexandru Pop, Voichița Nemeș Andreica, Andreea Ghițiu, Natalia Cozma, Silvia Timiș, Florin Gherman, Bianca Latis, Ionuț Teudan, Denis Cupșe, Diana Topan, Gabriela Ardusătan, Andreea Cozneac, Monica Șandor, Livia Neag, Ghiță Breban, Sonia Rațiu, Ionuț Uivaroș, Catalin Stan și Mariana Cușner, Școala Populară de Artă „Liviul Borlan” și Corul Bărbătesc din Finteușu Mare.

Spectacolul va fi organizat, cu participarea extraordinară a orchestrei și a corpului de balet al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” și a Fanfarei Municipale Baia Mare. Prezentatorii evenimentului vor fi Marilena Florescu și Andrei Ansary.

Accesul va fi permis de la ora 12 publicului, doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV2, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV2, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și siguranță împotriva răspândirii virusului SARS-COV2 (purtarea măștii de protecție și distanțare fizică), iar pentru copiii sub 12 ani, accesul va fi posibil cu respectarea măsurilor de protecție și de siguranță.

Vă așteptăm pe fiecare dintre dumneavoastră în costume tradiționale românești, pentru a sărbători împreună Ziua Națională a României!

*sursa

Fotografii

Alte sugestii

1 Iun
Salvamont pentru copii
Comunitate
Începe la 10:00  |  Strada Dealul Florilor nr. 1, Baia Mare 430165, Romania
1 Iun
Zâmbet de copil
Muzică
Începe la 13:00  |  Strada Dealul Florilor nr. 1, Baia Mare 430165, Romania
28 Mai
Crosul Lacului Albastru
Sport
Începe la 10:00  |  Blue Lake, Romania
1 Iun
Campionatul Balcanic de Volei pe Plajă-Juniori U20
Sport
Începe la 09:00  |  Strada Mihai Eminescu 97, Sighetu Marmației 435500, Romania
Vezi mai multe evenimente