Pensiunea Angela


Program

Deschis
Vezi programul

Address

E58, Strada Europa nr.4, Recea 437225, Romania

Despre

Venind dinspre Baia Mare, mergând pe drumul spre Cluj, pe strada Principală sau mai nou numită strada Europa, la numărul 18, pe partea dreapta, o să vă sară-n ochi o căsuţă rustică, specific maramureşeană, cochetă, primitoare, îmbrăcată cu flori colorate.

Aceasta se numeşte ANGELA şi este o construcţie nouă din lemn, amplasată pe drumului european E58 la 5 km distanţă de municipiul BAIA MARE. Decorul interior este ales cu bun gust pentru a recrea atmosfera unei case maramureşene, menit să alunge monotonia liniilor drepte şi a imaginii rigide citadine din beton. Interiorul rustic al camerelor se împleteşte plăcut cu interiorul modern al băilor.

Curtea plină de flori şi verdeaţă, foişorul din lemn, grătarul în aer liber, locul de joacă pentru copii sunt locurile minunate pentru petrecerea unei după-amieze liniştite, departe de zgomotele civilizaţiei. Odată ce aţi ajuns la Pensiunea ANGELA, vă punem la dispoziţie informaţii despre cele mai frumoase meleaguri maramureşene pe care aveţi posibilitatea să le vizitaţi.

La Pensiunea Angela te vei simţi cu adevărat special, te vei bucura pe deplin de linişte, relaxare, plimbări prin împrejurimile maramureşene şi de multă voie bună. Aşadar vă aşteptăm cu drag!Capacitate

  • 13

Facilități

  • Loc de joacă pentru copii
  • Grădină/ terasă/ zonă verde

Clasificare

  • 3 stele

Tipul proprietății

  • Pensiune

Atracții turistice în apropiere

  • Baia Mare

Alte sugestii

Maramures BELVEDERE

Pensiune

Maramures BELVEDERE

Pensiune

Pensunea Casa Haiducean

Pensiune

Pensiunea Ana Maria

Pensiune

Pensiunea Ioana Laviță

Pensiune