Restaurant Casa Petrovai


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Tepliței nr 74a, Sighetu Marmației 435500, Romania

Despre

Restaurantul Casa Petrovai, va oferă momente speciale într-un cadru intim și deosebit. Cu o ambianța și un design ce aduce mireasma vremurilor de altă dată, puteți savura bucate atât tradiționale cât și internaționale servite într-o manieră ireproșabilă datorită profesionalismului nostru.

Construit într-un stil arhitectural classic, îmbină plăcut elementele de modernism cu elegantă și rafinamentul, care fac orice trecător pe deplin mulțumit. Elementele de design fac loc spațiului bine aerisit în care căldură și bunul gust sunt la ele acasă.

Restaurantul nostru face legătură între peisagistică rurală și cea urbană, dând un bun prilej de vizitare unui segment diversificat de clienți.

Poziția excelență, face posibilă o accesare foarte ușoară pentru toate categoriile de clienți (turiști, în tranzit, deplasări, nu în ultimul rând, cei care doresc să petreacă amintiri de neuitat, cu bucate alese în restaurantul nostru).

Restaurant spațios de 500 locuri, ideal pentru organizarea de nunți, botezuri, mese festive în care se pot degusta bucățele tradiționale pregătite pe gustul dvs de bucătari calificați.

Bucătărie

  • Tradițională

Facilități

  • Grădină/ terasă/ zonă verde

Alte sugestii

Bistro Greenys

Restaurant

Restaurant Millennium

Pub, Bar / Restaurant

Pizzeria Romantica

Restaurant

Popasul Runcul Știol

Restaurant

Stâna Runcul Știol

Camere de închiriat / Restaurant